Wednesday, October 5, 2011

Tempahan kedua dari Iema...

Assalamualaikum dan salam sejahtera...

Ni adalah tempahan kedua dari Iema...Rasa terharu sebab Iema bagi kepercayaan kat saya buat menda alah nie...Tapi memang suka sangat2 kalau buat benda baru nie...Tak la sama je pattern kan...Kalau asyik sama je, boring gak kan...

Semuanya ada 6 amigurumi.  Amigurumi bear, kuma, cupipi, cupido dan angry bird.  Dan tak dilupakan, amigurumi blue love untuk Iema as a gift...:)

 All together with smile..Hiksss...

 Amigurumi bear..Bersemangat cari ribbon purple ritu...hihi

Ni nama dia Kuma...Baru tahu..hehehe...Tahu pun selepas Iema bagi gambar ikut emel...Dan rupanya ia adalah spesies kura2...hehe...Pandangan depan...

 Pandangan belakang si Kuma...

 Tak dilupakan, si Cupido...

 Dan Cupipi...Harap tak tersilap...Tak pasti la plak Cupipi dan Cupido ni dari karakter kartun yang mana...Ada masa leh la wat sedikit research...hehe

 Angry bird merah dan kuning...

Dan 'Blue Love' as a free gift...Actually i likes this amigurumi love so much...Oleh sebab Iema, i relakan...hehe


Dah pos dah tengah hari tadi and i hope Iema likes very much..hehe...



Thanks for coming and do come again!!! :)

7 comments:

ïêmå å¢klê§ said...

comey2..
xsabar nak dapat bear2 ni semua.....

laen kali bagi la gift lagi erk....
hihi
time kasih adah.....^_^

M a W a D D a H said...

iema ackles: hehe...insyaallah sampai la tu...hihi..no problem..kalu iema beli bnyk2, leh la bg free gift lagi..hehe..tq iema...:)

Aisyah Helga said...

Comel2 semua!

M a W a D D a H said...

aisyah helga: thanks aisyah..:)

ïêmå å¢klê§ said...

dah dapat...
tapi kan td xde kat umah so die bg notis suruh amek kt pejabat pos...
adoiii baru xcited nak pkai......

M a W a D D a H said...

iema ackles: tensen kan kalau gi amek kat pejabat pos...esk boleh la start pakai...hehe

budak penjara said...

hahaha..gelak je aku nengok..cute dan lucu la..hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...