Saturday, October 15, 2011

Jom berperang....

Salam semua...

Mood meng'update' blog dah mai dah...Baru je lepas update blog satu lagi...Kalau rajin, rajin la sangat kan...Kalau malas...Hurmm...Hampeh!.. :p

Hari tu..Dah lama dah...Tapi tak lama sangat la...Dapat siapkan satu amigurumi...Kawan suruh buat...Amigurumi perempuan pakai baju perang...Siap ada tombak dan penghadang lagi ha...

 Pandangan depan...

 Pandangan sisi...

Pandangan sisi...

Tapi siyes...Memang mencabar buat nie...Nak2 bila buat rambut tu dan actually ni la first time buat rambut kuning tu....Tak menjadi sangat la..huhu..

Yang tombak tu, actually buat dari kain felt...Lembut plak felt tu...Tu yang nampak macam liang liuk...hehe..Tak tahu rupa2nya ada gak felt yang keras...Ingatkan yang lembut je ada...Kena banyakkan research lagi ni...hihihi...

Original picture from here.


Hope lepas ni boleh la buat lagi better kan....



Thanks for coming and do come again!!!

2 comments:

aleen aiden said...

wahhh comelnye comelnye!

M a W a D D a H said...

aleen aiden: thanks...:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...