Sunday, September 18, 2011

Angry Bird: New members already made...

Assalamualaikum dan salam sejahtera..

Yes..Yes...Dapat siapkan angry bird...Ada 2 new members yang dapat disiapkan...First time buat yang dua nie...

 Hijau dan putih...

 Dan kesemuanya ada 6....Yeay!!!

Lain-lain posisi...

Kesemuanya Jit punya...Tak sabar dia nak...Ntah bila nak kasi kat dia...hehehe...



Thanks for coming and do come again!!! :)

5 comments:

Puteri Kpop said...

cantik..buat tmphan x? mhal ke murah? XD

M a W a D D a H said...

thanks..:) boleh kalau nak tempah..xde la mahal mana...harga ikut besar atau kecik saiz dia..

amani said...

salam adah..wah comelnye angry birds ni semua..nak tanya adah amik pattern kat mana ye? teringin nak buat...thanks

M a W a D D a H said...

amani: wslm amani..:) lama xnmpk? busy ngan study ke? hihi..thanks..ekceli adah tengok je gambar angry bird yg dah ada dalam internet..xikut pattern sape2..main taram je amani...yg lemahnya, adah tak reti baca lagi tulisan2 crochet..paham sikit2 je...huhu

amani said...

wah ye ke..semua comey2 tau...geram sgt tgk..a ah saya bz sikit dgn study, sempat tgk2 blog org je, nak mengait belum ada kesempatan...

comel sgt semua ni..well done!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...