Wednesday, May 11, 2011

Amigurumi kura-kura

Assalamualaikum dan salam sejahtera...

Ni plak amigurumi kura-kura yang berjaya aku buat....

 Kura-kura 1

 Kura-kura 2

 Kura-kura 3 pandangan depan

Kura-kura 3 pandangan belakang

Actually kura-kura 3 adalah first time aku start buat amigurumi kura-kura nie...hehehe...Bagi kat adik aku...Yang amigurumi kura-kura 1 dan 2 tu aku dah bagi kat pemenang contest santai dan kelakar sebelum ni...Buat contest kat blog satu lagi...hehe...Kalau nak tahu siapa pemenang dan baca cerita kelakar diorang boleh la klik SINI...Memang kelakar giler...hehehe...

Biasa lar kualiti gambar yang tak comey...huhu...Bila snap kat Iphone adik aku ritu, fuhhh jauh beza dengan gambar ni...huhu...Bila nak ada kamera canggih ni...uhukkk...

Kat blog ni tak buat lagi contest ke, giveaway ke...Maybe coming soon...:)


Thanks for visit and do come again!!! :)

4 comments:

Kakzakie said...

Buatlah bag sekolah ke, bag comey ke... boleh business nie...

Cantik....

M a W a D D a H said...

kakzakie: hehehe..belum cuba2 buat lagi...maybe coming soon...:)

thanks...

KUREKURE COMEL said...

mina dah amik pic...waduuhhh...nnti mina show ye....



kerongsang tu syok pakai..hari2 mina pakai tau...suke sgt...hihihi

M a W a D D a H said...

kurekurecomel: kalau mina amek gambor confirm la nmpk comey..kamera mina canggih...hehehe...

biasa lar, sape yg buat..hahahaha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...