Monday, April 18, 2011

Kotak Tisu...

Assalamualaikum dan salam sejahtera...

How are you today? Are you ok? I hope so...Are you alright? I hope so...hehehe..
Actually, this is my first time i crocheted tissue box..It takes time atleast one week...Woaaah...Begitu teguh dah tekunnya aku...Hehehehe...Perasaan nak buat kotak tisu ni wujud after kemas sume2 barang hari tu...And then ternampak la kotak tisu yang tak menarik jer...Tetiba perasaan nak crochet kotak tisu ni muncul...Waahhh...hehehehe....

 Pandangan sisi...

Pandangan atas...

Actually, tak siap sepenuhnya lagi...Ingat nak make up lagi bagi comel sikit...heheheh...Dah buat dah bentuk love tu nak tampal...Nanti lah dulu...hehehehe....Pattern sendiri...Main taram saje....hehe



p/s: Ada sapa2 leh tolong bagi cadangan macam mana nak make up kan dia kasi cute sikit...hehehe...Anyone, help me plizz...:)

4 comments:

eni said...

salam mawaddah,
kreatif buat paten sendiri,simple but nice,cuba tambah ropol keliling bhgn bawah mesti cute punyalah!

LiFe KaMi said...

wah pandai le kamu..
kalau kita rajin apa pun bole buat,
kami bg 5 bintang..:)

NICK IRFAN said...

wah!! cantik la

pinky pinkle said...

salam:))
saya ada cadangan:)
mungkin mawaddah boleh plan 1 tema untuk kotak tisu mawaddah.
contohnya macam dalam pic ni,warna macam ala2 kek kan.
so buat hiasan applique yg ada kena mengena dgn cake:)
buah ceri,strawberi misalnya:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...