Wednesday, April 13, 2011

Klip Rambut Bunga....

Semalam Kak Yaya order klip rambut bunga ni untuk anak kawan dia sempena hari jadi...Dan aku dah post dah pun tadi...hehehe...

 View pandangan atas....

 View pandangan depan...

Dengan kad yang tak seberapa...hehe....


Thanks Kak Yaya...:) Insyaallah esok sampai kat tangan empunya......

7 comments:

YAYA AZURA said...

comeynye!!!!
cepat siap ye adah..
TQVM !!!

M a W a D D a H said...

thanks...cepat sebab semua dah ada..menanti nak kait jer...hihihi..:)

anis said...

saya pun baru nak berjinak2 bagi mengisi masa lapang

アヌム ちゃん~~ said...

mmg cute klip tu^^

M a W a D D a H said...

anis: jom kiter berjinak2...hehehe...



bahasa jepun: hehehe...thanks..:)

umie mia said...

hi.. clip tu dah selamat pun dipakai oleh anak akk.. memang cute dan dia pun suke :)

M a W a D D a H said...

umie mia: hehe...thanks...:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...