Tuesday, March 8, 2011

Crochet: Headbands dan Klip rambut...

Salam....

Klip rambut dan headband...


Klip rambut

Headbands


Klip Rambut: 
A: Available
B: Available
C: Sold
D:Sold
E:Sold
F: Sold
G: Available
H: Available

Headbands:
HA:Sold
HB: Sold
HC: Sold

Harga:
Klip Rambut: RM 5 untuk sepasang.
Headbands: RM 10 satu.



p/s: kalau berminat yang sold, boleh tempah...tempah still available....boleh la emel ke mawaddah84@gmail.com.

5 comments:

YAYA AZURA said...

salam..

ada stok lain lg tak....hihi

kalau boleh nak macam C D E F ...

nak 3pairs..

kalau tak de stok agaknya take time tak nak buat ?

M a W a D D a H said...

wslm...

kalau nak, boleh buat...xder la take time sgt...ambik masa dalam 2@3hari cmtu lah..ni time free, boleh la siap dalam masa 2 hari kot..insyaallah...

nak C D E F tu tiap2 satu 3pairs or cmner...means 4x3 pairs=12 pairs if tak salah...

YAYA AZURA said...

akak nak yang macam :

B = 1 pair
C = 1 pair
E = 1 pair
satu lagi request colour dark purple+light pink = 1 pair

RM20+postage to negeri sembilan...

* ck bee kirim salam...

M a W a D D a H said...

ok...noted...nati leh la send nama penuh, alamat dan no phone kat emel adah k...

wslm bie...:)

YAYA AZURA said...

dah emel...:-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...